MANİSA / ALAŞEHİR - Sarıpınar Ortaokulu

Sarıpınar Ortaokulu

Alasehir
Vizyon
Eğitimde; kalite ve başarıları ile fark yaratan, Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan; Eğitim, bilim ve kültür merkezi haline gelmiş seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü benimsemiş, aynı zamanda; Çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen bireyler yetiştirmektir.
OKULUMUZ 2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİDEN AÇILMIŞTIR
Öğretim Şekli :tamgün tekli eğitim .
DERS BAŞLAMA 08 : 40 DERS BİTİŞ : 15 : 20
kalorifer
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Manisa İli, Alaşehir İlçesi Sarıpınar Mahallesi ilçeye 41 Km. uzaklıkta olup, Mahallede bulunan Taşıma Kooperatifinin araçları ile her gün ilçeye ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Nazilli-Alaşehir arası ulaşım hattı araçları mahallemizden geçmekte olup günlük karşılıklı (sabah ve akşam) yolcu taşıma araçları ile mahalleye ulaşım sağlanmaktadır
ÖĞRETMENLER İÇİN HER GÜN SERVİS MEVCUTTUR
Yerleşim Yeri
KÖY 750 NÜFUSLU 5 MAHALLLEDEN OLUŞAN YEŞİLLİKLERLE VE KAİRAZ BAHÇELERİYLE ORMAN İLER KAPLI , DOĞASI İLE EŞSİZ BİR KÖYDÜR .
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 41 KM MANİSA İL MERKEZİNE UZAKLIK 160 KM , ULUDERBENT NAHİYESİNE 5 KM ( KİRALIK EV BULUNUR !!! )